Jobready

Je bent nu Jobready, klaar om te werken, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Zodra je het Werk-traject succesvol hebt afgerond, komt het Werkgeversservicepunt (WSP) Gooi en vechtstreek in beeld. Zij zijn hét aanspreekpunt voor werkgevers in de regio met personeelsvraagstukken. Het WSP weet precies welke vacatures er op de markt zijn en weten door de intensieve samenwerking met WerkRoute welke banen bij jou passen. De mensen van het WSP spreken de vacatures met je door en zorgen dat je goed voorbereid je sollicitatie in gaat.

Recruiter

De mensen van het WSP spreken de vacatures met je door en zorgen dat je goed voorbereid je sollicitatie in gaat. Soms krijgen de recruiters een zoekopdracht van werkgevers die specifieke kandidaten zoeken. Het werkt ook andersom. Doordat de recruiters weten wie jij bent en wat je kunt, zijn ze alert op passende vacatures die op de arbeidsmarkt verschijnen.  

Jobcoach

Wanneer je eenmaal een baan hebt, kan het zijn dat er nog wat extra begeleiding nodig is. Dan  is er altijd nog de jobcoach die problemen oplost en vragen beantwoordt.